Κίνα Υπαίθρια Parasol ομπρέλα κατασκευαστής
Αρχική Σελίδα

Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd

Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd Beijing Heart Linked To Heart Umbrella Industry Co.,Ltd
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Καρδιά του Πεκίνου που συνδέεται με τη Co. βιομηχανίας ομπρελών καρδιών, ΕΠΕ εξειδικευμένο στην παραγωγή των υπαίθριων συλλογών των διαφορετικών προδιαγραφών, όπως η διαφήμιση της ομπρέλας, sunshade ομπρέλα, ομπρέλα παραλιών, ομπρέλα γκολφ, ομπρέλα patio, ομπρέλα κήπων, ομπρέλες cOem, που διπλώνει τη σκηνή, τη σκηνή στρατοπέδευσης, το μη υφαμένο έμβλημα τσαντών και διαφήμισης, κ.λπ.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο κύριο Πεκίνο της Κίνας, και ιδρύεται το 2003 βασισμένος στην παραγωγή και τις πωλήσεις της το 1999. Ήδη, έχει την οργάνωση δύο εργοστάσια, δηλαδή, καρδιά του Πεκίνου που συνδέεται με τη Co. βιομηχανίας ομπρελών καρδιών, το ΕΠΕ (εργοστάσιο Ι) και τη Co. πράγματος γείσων αδελφών Tianjin, ΕΠΕ (εργοστάσιο ΙΙ), με το συνολικό διάστημα πατωμάτων περισσότερων από 20000 τετραγωνικών μέτρων, και υπάρχει υπάλληλος 200 περίεργα πρόσωπα. Όντας κατάλληλοι για τον αντιπρόσωπο της εξαγωγής, εξαγάγαμε τα προϊόντα μας χώρες όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Ισπανία, και ROK κ.λπ. που εξοπλίζεται σε τέτοιες με τις προηγμένες εγκαταστάσεις και επανδρώνω με την υψηλής ποιότητας διαχείριση και τους ικανούς τεχνικούς, η επιχείρηση έχει εισαγάγει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 σύμφωνα με το εκσυγχρονισμένο πρότυπο παραγωγής και διαχείρισης, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη δυνάμει της ακριβούς τοποθέτησης εργασίας, της καινοτόμου επιχειρησιακής φιλοσοφίας, της ασυμβίβαστης ποιότητας, και της λογικής τιμής του. Από τις προσπάθειες δεκαετιών, οι όρκοι επιχείρησης για να αναπτυχθεί σε έναν κύριο κατασκευαστή ομπρελών στη βόρεια Κίνα.

Με την εμμονή στη «αρμόδια και ευγνώμονα» φιλοσοφία, «η καρδιά στην καρδιά» άνθρωποι (XLX) οδηγεί την παραγωγή και τις πωλήσεις της επιχείρησης, και αναμένει με ενδιαφέρον τη συνεργασία με σας!

Η ακεραιότητά μας είναι το ισχυρότερο κίνητρο για τη συνεργασία με σας. Η ικανοποίησή σας είναι ο τελικός σκοπός μας.

Ιστορία

Το 1999, καθιερώσαμε ένα μικρό γραφείο της πώλησης των υπαίθριων ομπρελών.

Το 2003, διευρύναμε την ομάδα μας και ιδρύσαμε αυτήν την επιχείρηση ομπρελών.

Το 2008, η διπλώνοντας σκηνή διαφήμισης έχει παραχθεί έξω.

Το 2009, χτίσαμε τον κλάδο Tianjin μας.

Το 2012, ανοίξαμε τη διεθνή αγορά.

Το 2017, διευρύναμε το διεθνές τμήμα μας στο βήμα περαιτέρω στην παγκόσμια αγορά σκιάς.

 

 

Υπηρεσία

Η καρδιά του Πεκίνου που συνδέεται με τη Co. βιομηχανίας ομπρελών καρδιών, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση ειδικευμένη στην παραγωγή όλων των ειδών ομπρελών, σκηνών, θόλων, patios parasols, και μη υφαμένων τσαντών. XLX προσφέρει τον υψηλό - προϊόντα ποιοτικών εμπορικών σημάτων και δέχεται οποιοδήποτε κατάλληλο πρόγραμμα cOem. Κρατάμε υψηλό μας - ποιότητα μέσω του ποιοτικού ελέγχου παραγωγής, ο οποίος προστατεύεται από την ομάδα επιθεώρησής μας.

Η ομάδα μας

Υπάρχουν 101-200 άνθρωποι στο εργοστάσιό μας. 

Αριθμός QA: 5-10 άνθρωποι

Σχεδιαστής: 2 άνθρωποι

Διεθνές τμήμα: 5

Γραμμή παραγωγής: 5

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Καρδιά που συνδέεται με την καρδιά

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 800-1500

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%